image description

Vier stijlvolle
Toscaanse villa's

image description
image description
image description
image description
image description
Previous Next

De Tuinen van Bergen | Bergen NH

Vier stijlvolle
Toscaanse villa's

Soms word je gevraagd voor een project, waar al een lang voortraject aan vooraf ging. Van ‘scratch af aan beginnen’ is er dan niet meer bij. De Tuinen van Bergen, een complex met 54 appartementen verdeeld over vier stijlvolle Toscaanse villa’s, was typisch zo’n project. Hier was het noodzakelijk om met een nieuwe, frisse blik te kijken naar de uitdagingen en waar nodig aanpassingen door te voeren om uiteindelijk een succesvol project te kunnen realiseren.

Met name bij de aanvang hebben we ervoor moeten zorgen dat alle betrokken partijen weer het juiste doel voor ogen kregen: realisatie van het project voor tevreden eindgebruikers. Door de betrokken partijen nader tot elkaar te brengen, de samenwerking optimaal te organiseren en te zorgen voor een goede communicatie, is aan de Kloostertuin in Bergen een appartementencomplex van uitzonderlijke klasse verrezen.

Status
Opgeleverd
Belegger
Fata Vastgoed
Ontwikkeling
FiMek estate
Architect
Leeuwenkamp Architecten
“Zakelijke samenwerking gaat gecombineerd met een goede persoonlijke relatie.” Ing. Cees Bakhuys, adjunct directeur Lokhorst Bouw en Ontwikkeling

Andere projecten