image description

REVITALISERING

image description
image description
image description
Previous Next

Muntpassage

REVITALISERING

Na het vertrek van V&D uit het winkelcentrum De Muntpassage in het centrum van Weert, is Vastgoedbelegger Bouwinvest voornemens om het winkelcentrum aan te passen aan de eisen van de hedendaagse retailers.

De Muntpassage dateert uit de jaren zeventig en omvat zo’n 15.800 m2 volledig overdekte winkelruimte met zo’n 60 winkels en een parkeerdek. Het complex heeft sinds een eerdere herontwikkeling in de jaren negentig een prominente positie binnen het kernwinkelgebied van Weert.

In deze herontwikkeling wordt Bouwinvest bijgestaan door Top Vastgoed en FiMek estate, die respectievelijk zorg dragen voor de commerciële uitontwikkeling en het ontwikkelmanagement, van dit omvangrijke project. Samen met architect Ger Rosier van De Drie Architecten wordt er momenteel een concept ontwikkeld waarin een aangepaste winkelindeling, een nieuwe branchering en een eigentijdse uitstraling voor internationale retailers de kernpunten zijn. De gezamenlijke partijen hebben zich als doel gesteld om in nauwe samenwerking met de gemeente Weert op relatief korte termijn (in 2018-2019) tot realisatie te komen.

Status
In ontwikkeling
Belegger
Bouwinvest
Ontwikkeling
Top Vastgoed en FiMek estate
Architect
DeDrie Architecten
Ontwikkelmanagement
FiMek estate

ANDERE PROJECTEN